Избор на размер

За да изберете правилния размер, ние ви препоръчваме първо да измерите крака на детето: Поставете бебето да стъпи върху плоска повърхност (крака трябва да бъде приплескан от телесното тегло), и измерете разстоянието между палеца и гърба на петата. За деца под 18 месеца, ние препоръчваме обувки приблизително 0,7 см по-дълги от крачето. За по-големи деца, които вече ходят уверено, можете да поръчате обувки с подметка приблизително 1см по-дълга от стъпалото, за да се осигури оптимален комфорт и по-дълго носене. 

В случай, че се колебаете между два размера обущета предлагаме допълнителна услуга - изпращаме и двата по куриер с възможност да ги премерите и да изберете на място един от двата. Другия чифт куриера връща при нас. Услугата е безплатна за доставки до офис на фирма "Еконт Експрес"ООД и се заплаща при доставки до врата на клиента.
За да се възползвате от услугата "ИЗБОР НА СТОКА" поръчайте желаните артикули и напишете "С ИЗБОР" в полето за допълнителна информация при финализиране на поръчката ви.
Повече информация за условията ни за доставка прочетете тук!