За Tikki shoes

Защо да изберем Tikki Shoes?

Обущетата Tikki лесно се приемат от деца на всякакви възрасти:
1. Произведени изцяло от естествена кожа, те са изключително меки и леки (около 100гр), децата не ги чувстват! Ултра-гъвкавата подметка перфектно имитира естествените движения на краката, което е много важно, особено за първите стъпки, а за по-големите деца значи комфорт…
2. Подметката е много гъвкава, защитаваща и водонепропусклива в същото време. Състои се от два слоя:
- Външен слой - Гъвкава, противоплъзгаща гумена подметка
- Вътрешен слой от плътна растително обработена кожа
3. Те са регулируеми - велкро закопчаването ги прави по-тесни или по-широки, за да паснат на всяко краче.
4. Атрактивен дизайн - забавния и цветен дизайн привлича децата и провокира желанието да носят с удоволствие обувките Tikki. 
5. Без подхлъзване - подметката е противоплъзгаща, подходяща за открити и закрити дейности, устойчив на износване и лесна за почистване (почиства се с влажна кърпа). 
6. Перфектни за детската градина - лесни за поставяне, закопчават се с велкро лепенка, с водоустойчива подметка. Меки и комфортни, децата могат да ги носят в продължение на часове, без да се ограничава естественото развитие на крачетата им. За децата, които се потят повече от обичайното са предвидени модели, направени от един слой кожа  (без подплата) с отвори за по-добра вентилация.
7. Идеални за първите стъпки! Децата, които правят своите първи стъпки изпитват голяма нужда от по-пряк контакт с пода, защото това им дава увереност и кураж, за да ходят по-бързо. Само този вид меки кожени обувки дава на децата усещането че ходят боси, като същевременно им предлагат защита и естествено развитие!

Филтрирай по категория