NIDO – ЕСЕНЦИЯТА НА "БОСОТО ХОДЕНЕ"

Nido са може би най-босите сандали, създадени от Tikki shoes. Подметките им са идеално гъвкави и с дебелина само 2 (два!) мм. Вътре, текстилна стелка от 0,8 мм замества старата кожена, предотвратявайки плъзгането на краката и прекомерната пот.


Анатомичната форма на новите NIDO предлага идеално пространство за пръстите, особено за палците. При размери 24-32, сандалите може да са първоначално малко по-тесни ( особено при пухкави крака). Малко носене позволява на кожата да се разтегне така, че да са удобни.


NIDO sandal (left) vs.CLASSIC sandal (right)

Новия дизайн на задната част позволява запазване на формата на петата и по-лесно обуване.

CLASSIC сандали (ляво) и NIDO сандали (дясно)

Новото и сладурско във визията на Nido тънкото 1мм гумено бомбе отпред. То помага на кожата да приеме формата на растящите крачета и в същото време обувките да се  почистват по-лесно. Това е възможно благодарение на отличната устойчивост на материалите и без съмнение Nido превъзхождат предходния класически модел на Tikki. 

Новите детски сандали Nido са отново с много приложения: подходящи са за носене на открито през лятото, както и в къщи, детска градина или на закрити места за игра. Те могат лесно да се почистват с мокра кърпа или специални продукти за грижа за кожата.Забележка от производителите: "Босите" сандали Nido са ръчно изработени, затова понякога може да забележите малки разлики във формата, когато кожените ръбове от външната страна на конеца не са слепени заедно, така че лекото разделяне на тези краища не се счита за дефект.